100% varno plačilo · Možno plačilo po povzetju ali osebni prevzem

Dostava

Vse cene navedene ob posameznih izdelkih so v evrih (EUR) in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), ne zajemajo pa stroškov dostave oziroma poštnine. Stroški dostave so vidni v košarici ob zaključku vašega naročila.

Naročeni izdelki bodo pripravljeni in odposlani na vaš naslov v roku treh (3) do petih (5) delovnih dni. Večina izdelkov ima čas priprave krajši, možno pa je tudi, da bo naročilo odpremljeno isti dan.

Pošiljka bo nato predana logistično dostavni službi, ki bo pošiljko predvidoma dostavila v petih (5) do sedmih (7) delovnih dneh. Čas dostave je odviseni od logističnega podjetja v državi, kjer so izdelki skladiščeni. Upoštevati je potrebno, da so navedeni približni časovni okviri dostave in veljajo le za delovne dni, brez vikendov in praznikov. Povprečni dostavni čas, od trenutka naročila do dostave na vaš naslov, znaša približno 10 delovnih dni.

Cena dostave obsega primerno zaščitno embalažo (kartonaste škatle, ovojnino z mehurčki, notranjo zaščito itd.), zavarovanje izdelkov ter prevoz na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu.

V kolikor naročenih izdelkov ni možno dostaviti v običajnem dobavnem roku, vas bomo o tem obvestili takoj, ko bo možno, in vas hkrati seznanili o predvidenem roku dostave. Če vam blaga v roku 30 dni od sklenitve pogodbe ne bomo mogli dostaviti, vas bomo o tem obvestili ter vam nato najkasnje v nadaljnjih 7 dneh vrnili vsa prejeta vplačila. V kolikor izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in v roku 7 dni povrnili celotno kupnino.


POMEMBNO
V prodajni ponudbi spletne platforme Helieli.com je vedno nekaj desettisoč različnih izdelkov, ki imajo izračunane stroške dostave na podlagi njihove teže. V nekaterih primerih (predvsem to velja za izdelke večjih dimenzij) pa si dostavna podjetja pridržujejo pravico bistvenega povišanja dostavnih stroškov, ki niso odvisna samo od teže izdelkov pač pa tudi od njihove dimenzije ali oblike.

V takih primerih bomo kupca v najkrajšem možnem času obvestili o novih povišanih stroških dostave. Če se s plačilom teh dodatnih stroškov dostave (pred dobavo naročenih izdelkov) ne bo strinjal, mu bomo omogočili takojšen odstop od sklenjene pogodbe, že vplačani znesek pa v najkrajšem možnem času vrnili.