100% varno plačilo · Možno plačilo po povzetju ali osebni prevzem

Načini plačila

V spletni trgovini helieli.com so na voljo sledeče možnosti plačila:
  • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen in uveljavljen mednarodni plačilni sistem PayPal, ki omogoča plačila z večine obstoječih plačilnih ali kreditnih kartic.
PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila pri vseh največjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in drugi), uporabljajo pa ga tako posamezniki kot podjetja. Omogoča plačevanje preko večine kreditnih in debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard, Activa …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je tudi v tem, da ponudniku izdelka, v tem primeru naši spletni trgovini helieli.com, številka in zaščitni podatki vaše kreditne ali debetne kartice, niso vidni ali dosegljivi. Ker s temi podatki z najvišjo stopnjo zaščite upravlja PayPal je za maksimalno zaščito vaših podatkov poskrbljeno in zlorabe niso možne.

Plačilo se lahko izvede tudi samo z vpisom potrebnih podatkov (email in podatki kartice) brez odpiranja stalnega PayPal računa.

  • plačilo na naš transakcijski račun: podatki potrebni za plačilo so poslani na e-naslov kupca. Naročeni izdelki se odpremijo najkasneje v 48 urah po prejemu celotnega zneska plačila.
Če se odločite za to obliko plačevanja, vam ob nakupu na vaš elektronski naslov posredujemo podatke, potrebne za nakazilo. Preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti lahko poravnate vrednost naročenih izdelkov. Po opravljenem plačilu nam lahko na email naslov info@helieli.com pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Ko prejmemo vaše nakazilo, predamo naročilo v nadaljnjo obravnavo in vam naročene in plačane izdelke odpremimo predvidoma v roku 48 ur.
  • plačilo po povzetju: izdelki se nahajajo na različnih skladiščnih lokacijah znotraj EU. Dostava poteka preko različnih logističnih izvajalcev, ki za transport do Slovenije zaračunajo stroške, ki so razvidni v blagajni ob samem naročilu. Slovensko logistično podjetje dodatno zaračuna postopek za način plačila po povzetju in sicer v znesku, ki je naveden v blagajni ob izbiri načina plačila.
  • plačilo ob osebnem prevzemu: pošiljko lahko kupec plača in prevzame na sedežu podjetja v Ljubljani. Zaračunajo se samo stroški poštnine do Slovenije, ki so razvidni ob samem naročilu.